Przed złożeniem zamówienia na warzywa i owoce koniecznie przeczytaj informację.

NAPÓJ BIAŁKOWY W PROSZKU Z CZERWONYM BAN ANEM I BAOBABEM BIO 550 g - PUR YA! Zobacz powiększenie

NAPÓJ BIAŁKOWY W PROSZKU Z BANANEM I BAO BABEM BIO 550 g - PUR YA!

4260293820778

Nowość


Produkt dostępny od:30.10.2020

Szczegóły

90,40 zł

Cena za kg/l:132,94 zł
Waga/objętość:0.68kg/l

Więcej informacji

Opis

SKŁADNIKI
mix białkowy* 53,3% (sproszkowane białko konopi*, sproszkowane białko dyni*, sproszkowane białko słonecznika*), banan w proszku* (20,6%), cukier kokosowy*, agawa w proszku*, kiełkujące siemię lniane*, kiełkująca quinoa*, naturalny aromat bananowy (1,6%), suszony miąższ owoców baobabu* (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt wegański, bez laktozy.

Innowacyjne, napoje roślinne Pur Ya! stanowią sycący posiłek przed i po intensywnych ćwiczeniach fitness.


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Najlepiej podawać z napojem ryżowym, migdałowym, orkiszowym lub sojowym. Wsypać 2 łyżki (ok. 15 g) do 300 ml napoju i dokładnie wymieszać (najlepiej w shakerze lub blenderze). Najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu. W przeciwnym razie przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu jednego dnia.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1603 kJ / 382 kcal;

Tłuszcz: 6,5 g;

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g;

Węglowodany: 43,5 g;

w tym cukry: 32,9 g;

Błonnik: 9,2 g;

Białko: 32,3 g;

Sól: 0,09 g.

 

Alanina: 1413 mg;

Arginina: 4099 mg;

Kwas asparaginowy: 3078 mg;

Cysteina: 411 mg;

Kwas glutaminowy: 6049 mg;

Glicyna: 1643 mg;

Histydyna: 918 mg;

Izoleucyna:1440 mg;

Leucyna: 2370 mg;

Lizyna: 1189 mg;

Metionina: 695 mg;

Fenyloalanina: 1701 mg;

Prolina: 1345 mg;

Seryna: 1486 mg;

Treonina: 1106 mg;

Tryptofan: 561 mg;

Tyrozyna: 994 mg;

Walina: 1741 mg.


ZALECANE SPOŻYCIE

Spożywać od 1 do 3 razy dziennie


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, łubin, orzechy, nasiona sezamu.

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu poniżej 24 stopni Celsjusza.