Przed złożeniem zamówienia na warzywa i owoce koniecznie przeczytaj informację.

SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO  20 g - BIO VEGAN Zobacz powiększenie

SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN

4005394285749

Nowość


Produkt dostępny od:04.12.2020

Szczegóły

4,79 zł

-0%

Cena za kg/l:217,73 zł
Waga/objętość:0.02kg/l

Więcej informacji

Opis

SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g

SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko. Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.