Przed złożeniem zamówienia na warzywa i owoce koniecznie przeczytaj informację.

BATON CZEKOLADOWY Z BIAŁKIEM RYŻOWYM I S PIRULINĄ RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIF

8594071484583

Nowość

6,62 zł

-0%

Cena za kg/l:132,40 zł
Waga/objętość:0.05kg/l

Więcej informacji

Opis

SKŁADNIKI  

daktyle* (45%), pasta migdałowa*, białko ryżu w proszku* (14%), surowa czekolada* (11%) (surowe kakao sproszkowane*, surowa pasta kakaowa*, surowe ziarna kakao*) [zawartość kakao 100%], migdały*, pestki dyni*, oliwa z oliwek extra virgin*, spirulina w proszku* (0,5%), wanilia w proszku* (* składniki ekologiczne).


OPIS

Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1656 kJ / 397 kcal;
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g;
Węglowodany: 36,0 g;
w tym cukry: 29,0 g;
Błonnik: 8,0 g;

Białko: 20 ,0 g;
Sól: 0,43 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.